.

Imatge promocional del trio.

Imatge promocional del trio.

El trio musical Brull – Salvadó – Mor, compost per Núria Brull al saxo, Jordi Salvadó a la percussió i Anna Mor al piano, actuarà diumenge vinent, 18 de maig, a l’església de Salomó. El concert està programat per a les 19.00h., després d’un matí més de representacions del tradicional Ball Parlat del Sant Crist.

El concert, organitzat conjuntament entre l’Associació Ball del Sant Crist i l’Ajuntament de Salomó constarà de dues parts. La primera part consistirà en la interpretació de música d’autors catalans amb tocs de flamenc. I la segona serà una mostra de peces de Joaquim Nin-Culmell, compositor nacionalitzat estatunidenc, amb orígens catalans, i amb una forta connexió amb el llinatge Nin de Salomó.

La formació Brull – Salvadó – Mor aproparà a l’espectador la música d’autors catalans dels darrers dos segles, tot donant-los una nova perspectiva des de les pinzellades del flamenc i la improvisació. El repertori del trio repassarà les obres d’Enric Granados, Pere Valls, Joaquim Nin-Culmell, Manuel Oltra o Isaac Albéniz. Aquestes no estan escrites en format de trio, però el conjunt les ha reinventat amb nous colors i instrumentacions, sempre fidels a l’esperit i forma de l’obra.

Amb lleugeres pinzellades de flamenc, de jazz i d’improvisació, el trio també interpretarà la música creada per autors catalans que estan en actiu en l’actualitat, com Ramon Humet o Joan Albert Amargós. De fet, amb aquest darrer compositor hi treballen estretament; en especial, revisant i reescribint per a format trio l’“Homenatge a Lorca” amb què la formació conclou els concerts.

El concert d’aquest diumenge, amb un repertori elaborat exclusivament per a ser interpretat a Salomó, tindrà lloc al temple parroquial de la vila. Les entrades es posaran a la venda una estona abans del recital a un preu de 5 € per persona.

/* JS para menú plegable móvil Divi */