.

Foto de la celebració del Triatló Tarragona el proper dissabte 25 de maig al Moll de Costa de la ciutat

Foto de la celebració del Triatló Tarragona el proper dissabte 25 de maig al Moll de Costa de la ciutat

El Triatló Tarragona tindrà lloc el proper dissabte 25 de maig al Moll de Costa de la ciutat. Es tracta de la primera prova del circuit Just Tri by freshwave®, que també es disputarà a Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant en els propers mesos.

El Triatló Tarragona comptarà amb un total de tres modalitats diferents: olímpica (1500m natació – 40km ciclisme – 10km cursa a peu), sprint (750m natació – 20km ciclisme – 5km cursa a peu) i super sprint (350m natació – 10km ciclisme – 2.5km cursa a peu). Totes les modalitats són individuals excepte la olímpica i l’sprint, que també es poden disputar per relleus.

Les inscripcions a les tres proves del circuit ja estan obertes a través del web www.justri.es.

Un circuit privilegiat

El sortida del Triatló Tarragona del proper 25 de maig tindrà lloc al Moll de Costa a partir de les 16:00. Els participants disputaran inicialment el sector de natació a les aigües del Port de Tarragona per afrontar a continuació el circuit de bicicleta pel privilegiat Moll de Llevant fins arribar al Far de la Banya. Finalment, la cursa a peu transcorrerà per la Part Baixa de la ciutat fins assolir l’arribada de la prova al mateix Moll de Costa.

La recollida dels dorsals es durà a terme a la zona EXPO, ubicada al Refugi 1 del Moll de Costa de la ciutat, el mateix dia de la prova de 10:00 a 15:00.

Punts al circuit Just Tri by freshwave®

Com a novetat, el circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes participants la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri.

A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació al circuit.

Preus especials per a clubs

Cal recordar que el circuit Just Tri by freshwave® compta amb preus especials per a clubs amb més de 10 persones inscrites. Per gaudir de la promoció cal enviar un correu a: info@justri.es