.

.

TOTS 21


Instantània de l’entrega del premi. Foto: Cedida

L’Academia de Artes Escénicas d’Espanya ha distingit a la Fira del Circ de Catalunya, Trapezi, de Reus amb una Medalla d’Or. La cerimònia de lliurament, es va fer aquest dilluns dia 27 de novembre a Madrid i va servir per repartir aquests reconeixements i també els Acadèmics d’Honor.

El premi el van recollir a la capital de l’Estat l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita, i Cristina Cazorla, codirectora artística del Trapezi juntament amb Alba Sarraute. Els va entregar el reconeixement Marta Rivera de la Cruz, delegada de Cultura, Turisme i Esports de l’Ajuntament de Madrid.

La gala va tenir lloc al Saló Duque de Wellington, de l’hotel Wellington de Madrid i va ser conduïda per l’actriu Silvia Marsó. Va comptar amb l’assistència de Cayetana Guillén Cuervo, presidenta de la Academia Artes Escénicas de España, i altres personalitats del món polític i cultural de l’Estat.

Els Acadèmics d’Honor que rebran el reconeixement són, segons ha fet públic l’Academia espanyola, Ana Belén, Carlos Latre, Josep Maria Pou, el ballarí i coreògraf Chevi Muraday, l’actriu catalana Emma Vilarasau, i el ministre de Cultura de Colòmbia, Ramiro Osorio, entre d’altres.

Pel que fa a les Medalles d’Or, l’Academia de Artes Escénicas ha premiat també al Festival de Música i Dansa de Granada, el Liceu, el Teatro Arriaga del País Basc, el Teatre Escalante del País Valencià i el Teatro San Pol de Madrid.