.

Presentació de Llorenç Gómez

L’Al-Wasl ha superat per 3 a 2 l’Al-Shabab en el seu primer partit de la lliga regular del Emirats Àrabs, amb un gran paper de Llorenç Gómez en el seu debut amb l’Al-Wasl de Dubai. El jove de Torredembarra s’ha estrenat aquest dissabte amb dos gols, quan només feia unes hores que Gómez havia arribat a la ciutat i ni tan sols havia tingut temps d’acomodar-se al complex esportiu de l’entitat. De fet, la intenció de l’entrenador era mantenir-lo a la banqueta en aquest primer enfrontament. Les coses, però, s’han començat a complicar a la primera part quan els d’Al-Shabab s’han avançat en el marcador.

Amb el tanteig en contra, el tècnic ha decidit fer ús de les capacitats del de Torredembarra a partir de la segona part, que amb la seva presència al terreny de joc ha aconseguit capgirar el marcador. L’Al-Wasl ha sumat tres dianes, dues de les quals obra de Gómez.
Ha estat a la segona meitat quan els d’Al-Shabab han aconseguit el segon, insuficient per aconseguir la victòria. Un resultat pel qual Llorenç Gómez s’ha mostrat molt satisfet, i en el qual ha experimentat molt bones sensacions. Ara, el que toca és continuar entrenant per afrontar un cap de setmana que es presenta amb dos partits. El divendres, contra l’Al-Hamrya; i el dissabte, contra l’Al-Ahli. Els entrenaments tenen lloc tots els dies a dos quarts de 5 de la tarda a les mateixes instal·lacions de l’entitat i es complementen amb sessions d’activació de gimnàs i piscina als matins.