.

El Torreforta, en la darrera jornada contra el Marianao. Foto: Joan Marc Salvat

El Torreforta, en la darrera jornada contra el Marianao. Foto: Joan Marc Salvat

El conjunt que prepara José Miguel López té a les seves mans assolir els llocs de privilegi. Per fer-ho, haurà de vèncer un rival directe a la part alta, el Viladecans, que actualment és el segon classificat amb 36 punts, només dos més que el Torreforta. En cas de vèncer, els tarragonins se situarien per primer cop al llarg de la fase regular en la segona posició (amb el permís de l’Horta, que rep el Torredembarra, en un enfrontament també directe).

“Estem tots animats per guanyar en un camp difícil. L’equip està bé i en tenim moltes ganes”, ha declarat el màxim golejador del Torreforta, Ferri. Després de 18 jornades, afegeix, “ja no és anecdòtic que estiguem tan amunt i la veritat és que de moment ens està sortint bé”.

Per superar el Viladecans, Ferri explica que de moment el Torreforta no ha preparat res diferent al llarg d’aquesta setmana: “L’entrenador creu que ja estem en la bona línia, estem fent molts gols”.

Les claus del Viladecans

Això sí, el Viladecans serà un òs difícil de rosegar. D’entrada, és un dels quatre partits que ha perdut el Torreforta aquesta temporada (0-2, a casa, en la segona jornada). En segon lloc, el Viladecans és molt perillós a pilota aturada, com recorda Ferri: “Té tres jugadors alts i desequilibrants per les bandes”. Alhora, el rival del Torreforta ha vist estroncada la seva bona dinàmica en l’última setmana, amb una derrota davant un rival de la zona mitja de la taula, l’Amposta.

Aquests motius i la lluita pel segon converteixen el partit en un enfrontament d’alt voltatge i, tot apunta, molt igualat. “Serà un partit de tu a tu; només pot influir si algú marca molt d’hora”.

Joan Marc Salvat