.

Els jugadors del Torreforta s'abracen a Carlos després del golàs d'aquest

Un golàs de bandera de Carlos quan el partit agonitzava ha donat els tres punts al Torreforta en el que ha estat una veritable batalla a mort amb un Amposta que necessitava com l’aigua els tres punts per sortir del pou. Els tarragonins han mostrat dues cares, amb una primera part on s’han vist sorpresos pels perillosos contracops dels rivals, i una segona on l’empenta i la garra han tornat al Municipal de Torreforta.

Fins a tres pilotes al pal ha gaudit l’Amposta per endur-se un partit que semblava de color blanc-i-negre, però dos canvis oportuns fets per José Miquel López abans que acabés la primera part han capgirat el signe del matx.

La pilota, bombejada des de molt lluny, entra per l'escaire dret de Diego

Només portàvem tres minuts quan el davanter forani Cristo ha tingut la primera ocasió en intentar un globus. Puerto, el lateral tarragoní, tenia massa feina per aturar l’escomesa dels rivals, que sempre actuaven igual: passi llarg des de la defensa o des del centre del camp perquè els davanters Cristo, Becerra o Miquel es plantessin davant Pedro.

No ha estat fins al minut 16 que ha arribat la primera ocasió dels locals, amb un xut inofensiu de Vieri.

Becerra tenia una altra opció també a passada llarga i poc després, Gustavo engaltava una pilota al pal. L’Amposta anava pel partit.

Guaita i Puerto se les veien i desitjaven per contenir els atacs visitants. Els davanters del Torreforta, al seu torn, ho provaven a base de faltes i córners.

Puerto ha estat substituït al minut 35

Canvis decisius

Als 35 minuts, l’entrenador del Torreforta, fart de la situació, ha provocat dos canvis, que acabarien sent decisius: Eder entra per Carlos i Cornejo, per Puerto. Acabaria la primera part amb la millor de les notícies: l’empat a zero donava vida als tarragonins.

A la segona part, l’escenari ha canviat. Al minut 12, Ferri tenia una bona ocasió en empalmar dins l’àrea, però poc després arribaria el segon travesser de l’Amposta, a resultes d’un córner. Vieri responia als 25 minuts amb un globus que aconseguia salvar el porter Diego. Els tarragonins s’havien fet amb el control del partit, però el gol no arribava. I calia vigilar les contres del rival.

Prince s'ha fet l'amo del centre del camp

Els darrers deu minuts han estat frenètics. Carlos tenia una gran ocasió al minut 82, però Diego la treia amb una mà salvadora. Prince era l’amo del centre del camp, Cuqui controlava entre línies i Edu arrencava perillosament per la dreta.

Havia de ser un xut formidable, des de molt lluny i en forma de globus, quan Carlos aconseguiria l’un a zero, que mataria el partit. Raúl tindria el dos a zero amb un fort xut que rebutjaria el porter ampostí.

Gran victòria, gran reacció de la banqueta i de l’equip contra un Amposta que es jugava la vida. El Torreforta, tercer, segueix a quatre punts del Viladecans, segon de la taula, que ‘in extremis’ ha donat el tomb el partit en guanyar l’Horta (2-1).

Fitxa:

CDC Torreforta: Pedro, Puerto (Cornejo, min. 35), Edu, David Molina (Marcos, min. 73), Vieri, Ferri (Domènech, min. 87), Prince, Raúl Fernández, Cuqui Palanca, Eder (Carlos, min. 35) i Guaita (Óscar, min. 53).

Amposta CF: Diego, Joar, Víctor, José Ramón, Óscar, Xavi Anell, Miguel, Cristo, Becerra (Sergi Ventura, min. 46), Gustavo i Dani Bel (Versiano, min. 55).

Gols: 1-0, Carlos (min. 86).

Àrbitre: Ibrahim El Abdi.

Targetes grogues: Ferri, Cuqui Palanca, Carlos, Raúl Fernández i Cornejo (Torreforta). Joar, José Ramón, Dani Bel i Xavi Anell (Amposta).

Estadi Municipal del Torreforta: 150 espectadors.

Tarragona21.cat us oferirà dilluns el videoresum del partit.

Seguiu els resultats del Grup 2 de Primera Catalana i la classificació en aquest enllaç.