.

El gol de l'empat del Jesús i María (2-2)

La Cultural Torreforta ha demostrat que els seus jugadors també són humans. Després de deu jornades consecutives invictes, els homes de José Miguel López han topat amb la realitat i han caigut derrotats pel Jesús i Maria (2-3). Una realitat feixuga, perquè quan els tarragonins ho tenien tot de cara amb el 2 a 0 a l’electrònic, els ebrencs han estat capaços de capgirar el sentit del marcador en una segona meitat per oblidar de la Cultural. Amb tot, el Torreforta es veu beneficiat en el final d’aquesta jornada per les derrotes de Viladecans, Horta i Torredembarra, que li permeten conservar la segona posició.

Ja ho havia anunciat el tècnic del Torreforta que els partits més difícils arribarien contra rivals de la part baixa. I així ha estat. Malgrat les múltiples ocasions de gol, el Torreforta no s’ha fet mai amb el control del partit. Així, en el primer temps ha dominat l’alternança en joc i ocasions, però han estat els de López els més afortunats de cara a gol.

La llauna l’ha oberta Vieri, en marcar de penal l’1 a 0, en el minut 25. El seu xut elevat ha estat impossible d’aturar pel porter visitant Aure. El Jesús i Maria no ha tardat en reaccionar, i en el minut 32 ha tingut opcions d’empatar. Abans d’arribar al descans, Ferri ha tingut a les seves botes l’opció d’ampliar el marcador però la seva vaselina ha sortit per la dreta de la porteria.

El Torreforta ha obert la llauna en aquest gol de penal.

Segona meitat per oblidar

En el primer minut de la represa, David Molina ha firmat el segon gol pel Torreforta, en aprofitar una passada a l’espai i batre el porter visitant en l’u per u. Un gol, però, que acabaria sent un miratge. Tal i com ja va passar en el seu dia contra l’Andorra, els tarragonins s’han acomodat amb el resultat i han patit les conseqüències de veure’s tan amunt en la classificació, tal i com reconeixia López en finalitzar l’encontre.

El Torreforta celebra el 2-0 de Molina.

El Torreforta fan pinya en el 2-0 de Molina.

El desconcert defensiu, en el refús d’un córner, ha permès Ivan escurçar diferències amb una rematada de cap, al minut 53 (2-1). A partir d’aleshores, els dubtes s’han apoderat dels tarragonins, que no han fet bons els canvis del míster, que ha donat entrada a Eder i Puerto (al 45) i més tard a Claudio, Marcos i Domènec. Els ebrencs estaven molt sòlids en defensa, i únicament les arribades anecdòtiques d’un Ferri, avui poc inspirat, i de Vieri no han donat cap solució a López.

El primer gol visitant ha arribat al minut 53, després que Ivan rematés de cap un mal refús en el servei d’un córner. I, deu minuts més tard, José Maria ha fet l’empat en superar el porter local Pedro en l’u contra u. El Torreforta s’hagués pogut refer amb un xut que Vieri ha enviat al pal, tan sols un minut després; però ni ell, ni Molina, ni de nou Ferri han aconseguit trobar porteria.

Els jugadors visitants celebren el gol de la victòria.

La desgràcia s’ha consumat al minut 87, quan José Maria ha certificat els tres punts pel Jesús i Maria, en un nou desconcert a l’àrea del Torreforta (2-3).

Fitxa Tècnica:

CDC Torreforta: Pedro, Edu, Cornejo, Miranda (Puerto, 45′), Vieri, Prince (Claudio, 72′), Palanca, David Molina (Domènec, 82′), Castro (Eder, 45′), Ferri i Raúl (Marcos, 82′).

Jesús i Maria: Aure, Albert, Barragán, Aleix, Sebas, José Maria, Ivan, Hugo, Víctor, Ferreres i Joseph.

Gols: 1-0 (25′, penal) Vieri. 2-0 (46′) David Molina. 2-1 (53′) Ivan. 2-2 (63′) José Maria. 2-3 (87′) José Maria.

Àrbitre: Julián Espinosa. Amonestacions: Hugo, pels visitants.