.

.

TOTS 21


El Torreforta té el repte de sumar 9 partits invicte

El Torreforta té el repte de sumar 9 partits invicte

Desprès de l’èpica remuntada de la setmana passada davant el Vilanova, el Torreforta afronta un nou partit a casa amb els ànims reforçats. Serà aquest diumenge, a tres quarts de 12 del migdia, davant el Marianao Poblet. Els homes de José Miguel López, quarts a la classificació i a només cinc punts de la zona de promoció d’ascens, es veuran les cares amb els barcelonins, tretzens a la taula, amb 19 punts.

Si fem cas a les dinàmiques, el Torreforta no ha perdut en les últimes vuit jornades i tampoc s’hauria de deixar batre per un rival que ha encaixat quatre derrotes de manera consecutiva en els últims quatre enfrontaments. No obstant, la Cultural no es pot refiar d’un Marianao necessitat de punts que l’allunyin del descens, posició que té a tan sols quatre punts.

El millor inici de temporada en quatre anys

“Portem una temporada molt bona, però és cert que aquests partits són els complicats; vindran a mossegar, a guanyar”, ha explicat el president del club, Luís García, a aquest mitjà. No obstant, el màxim responsable de la Cultural assegura que “l’equip està físicament bé” i està jugant de forma “sensacional, marcant gols i guanyant”.  Per últim, ha subratllat orgullós el president, “dels quatre anys que porto al càrrec, és el primer que acabem la primera volta amb 31 punts”.

A 48 hores per disputar l’enfrontament, José Miguel López té tots els seus homes disponibles.

Joan Marc Salvat