.

El Torredembarra no ha pogut puntuar a Andorra. Foto: Campdesports.cat

El Torredembarra ha perdut per 3 a 1 en la seva visita al camp de l’Andorra. Al minut 15 Sebastián ha inaugurat el marcador. La reacció de l’equip blanc-i-blau ha arribat al minut 24, quan Daniel Sabaté ha fet l’empat, però a un minut del descans Alves ha fet el segon dels andorrans.

Tot i que els homes de Gabriel Amores han intentat l’empat generant jugades de perill, ha estat Sonejee qui al minut 85 ha fet el definitiu 3 a 1.

De la seva banda, el Torreforta intentarà aquest diumenge fer-se amb els tres punts i esperarà una ensopegada del Viladecans, rival del Catllar, amb el seu intent d’assaltar la segona posició. Tot i que el rival d’aquesta jornada, el Tàrrega, és quart, la diferència de punts demostra que els homes de José Miguel López mantenen una ratxa més regular. Els lleidatans tenen 46 punts, mentre els tarragonins en sumen 51. El d’aquest diumenge és el segon desplaçament seguit, després de la victòria al camp de l’Almacelles.

Pel que fa a El Catllar, el conjunt del Baix Gaià s’enfrontarà al segon classificat. El Viladecans parteix com a favorit. Setze punts separen els dos equips, però els grocs estan capacitats per donar la sorpresa.

Amposta i Jesús juguen amb rivals directes

Els dos equips ebrencs de la categoria tenen dos partits molt importants amb rivals directes en la lluita per la salvació.

L’Amposta jugarà a Balaguer contra un equip que suma els mateixos punts que els blanc i negres, 34. Quan resten cinc jornada per a la finalització del campionat, una victòria de l’Amposta podria ser clau per mantenir la categoria.

De la seva banda, els dos darrers classificats, el Jesús i Maria i l’Alpicat, cremaran les seves naus en busca de la salvació. Els dos equips sumen 27 punts i es troben a set de la salvació.