.

.

TOTS 21

Imatge del primer entrenament de temporada del Torredembarra Basquet.  Foto: Cedida

Imatge del primer entrenament de temporada del Torredembarra Basquet. Foto: Cedida

El sènior masculí A del Torredembarra Bàsquet Club (TBC) torna aquest dimarts als entrenaments després de l’històric ascens a Segona Catalana que va aconseguir la passada temporada. Enguany, el quadre del Baix Gaià torna a una categoria en la que no militava des de la campanya 2006/07, i ho fa mantenint la base de l’equip que es va proclamar campió del grup 6 de Tercera Catalana, després d’acreditar un balanç de 23 victòries i tant sols 7 derrotes.

De cara al nou exercici segueixen nou dels dotze integrants del curs passat. Així, continuen els exteriors Manu Torres, Octavi Saumell, Ignasi Fernández, Mario Martí i Carlos Turpin; i els interiors Javier Ibort, Eloi Riudeubas, Luis Ulloa i Moha El Miri. Han causat baixa el base David Marquès i l’exterior Xavi Cacho, mentre que Javier Ibort no s’incorporarà a l’equip fins després de Nadal, ja que fins llavors estarà a l’extranger per estudis.

Com a cares noves, els de Vicente Núñez –que enguany complirà la seva segona temporada com a tècnic del primer equip torrenc– han incorporat al base provinent del júnior del CBT Abdel Jaade. També torna al TBC l’aler Sergi Samperi, que fa anys ja va defensar els colors del quadre del Tarragonès però que portava tres anys allunyat de les pistes. En el joc interior arriben els pivots Gerard Marco (Cambrils) i Iñaki Ayete, que el curs passat no va jugar per estudis i que ja va estar a la disciplina torrenca la temporada 2014/15. Cal destacar que també s’incorpora a l’estructura tècnica un segon entrenador, que serà Fran Mena.

A llarg de les properes setmanes, els torrencs alternaran les sessions físiques amb el treball a pista de cara al debut a la categoria, que tindrà lloc el proper 17 de setembre a la pista del Pare Manyanet de Reus. Abans, els de Vicente Núñez ja tenen confirmats tres partits amistosos, que seran enfront el Calafell (de Tecera Catalana), el Reus Ploms B (de Segona) i el Sant Jordi de Rubí (de Primera).