.

Un moment del torneig per a adults amb síndrome de Down

Una de les competicions remarcables pel seu costat més humà i entranyable de l’Spanish Open Salou, el torneig de balls de saló que té lloc aquest cap de setmana a Salou, ha estat l’Open Down de balls esportius, on han participat 12 parelles amb síndrome de Down que practiquen aquest esport i ho han donat tot a la pista de ball. En les dues categories, Junior -amb participació de nens des de 3 anys-, i Adult, les primeres posicions han estat per a Jordi Fernández i Marta Álvarez, del CBE Wapachá de Reus, i per a Guillermo Recio i Pilar Andrés, del CBE Hermanos Agramunt.

Divendres a la tarda es va poder gaudir de més competicions i de l’Open Show Dance, que en la seva quarta edició va comptar amb una participació de 16 grups, formats per 530 esportistes, en les categories de Junior i Absoluta provinents de Bilbao, Barcelona, La Garriga, Castelló, València, Benicarló, Montcada i Reixac, Reus, Amposta i Lleida.

En total, durant tot el cap de setmana es preveu una participació de més de 2.000 esportistes de 26 països diferents; 746 parelles i 16 grups formats per 530 esportistes, que seran avaluats per 30 jutges provinents de 18 països diferents.

/* JS para menú plegable móvil Divi */