.

.

TOTS 21


El regidor socialista Carles Castillo

El regidor socialista Carles Castillo

El Tercer Tinent d’Alcalde i regidor de Territori i Seguretat Ciutadana, Carles Castillo ha expresat a twitter el seu reconeixement a la reivindicació d’un local social del Sindicat d’Estudiants. Tal i com es pot llegir al Tweet Castillo manifesta “espero que el Sindicato de Estudiantes consiga el local que se merece“.

El Sindicat d’Estudiants porta diversos mesos lluitant perquè l’Ajuntament compleixi la seva promesa de cedir a la nostra entitat un local “en una setmana” igual que se li han cedit locals a sindicats com la CGT o col·lectius com la PAH.

Davant la presentació de les propostes en matèria d’educació de l’Alcalde Ballesteros el Sindicat d’Estudiants ha valorat positivament la promesa de crear 100 beques a l’estudi per a FP i Universitat, en un moment en què CiU i PP estan fent gravíssimes retallades. Des del Sindicat d’Estudiants es reclama a l’alcalde que no sigui una promesa més i que compleixi amb la mateixa. Així mateix demana a l’ajuntament la creació d’una biblioteca central amb un horari més ampli i la recuperació de la gestió de les escoles infantils privatitzades.. Així mateix des del Sindicat d’Estudiants es rehivindica la creació d’un programa de lloguer jove, un plà d’ocupació jove ambiciós i la creació d’un Centre Civic al Barri del Port al servei dels joves i gent grant de la Part Baixa de la ciutat.