.

.

TOTS 21

Ferran Torres, apodat el «Tiburón», torna al Club Bàsquet Tarragona, ho farà després d’haver viscut la seva única experiència fora de la província de Tarragona. L’any passat, el jugador de L’Hospitalet de l’Infant va aconseguir l’ascens a LEB Or amb el Coviran Granda. Ferran Torres va jugar 14 minuts per partit i va anotar 6,3 punts. A més, Torres també va aconseguir guanyar la Copa LEB Plata després de guanyar a la final contra La Roda.

Anteriorment, Ferran Torres s’havia convertit en un dels jugadors més carismàtics del Serrallo. Va debutar amb el CBT 2006-2007 i ha jugat deu temporades amb la samarreta blava entre LEB or, LEB Plata i lliga EBA. A la seva darrera temporada amb el CBT, la temporada 2016-2017 Torres va ser un dels jugadors més destacats amb 12,5 punts i més de 16 crèdits de valoració per partit.

Ferran Torres en un partit del CBT. Foto: cedida.

Amb 30 anys, Ferran Torres es converteix en un dels jugadors més veterans i amb més experiència de la plantilla blava, el seu joc de peus dins la pintura i les seves cistelles inversemblants fan de Ferran un dels referents clars a la pintura cebetista de cara a la pròxima temporada. Qualitat, experiència i una forta vinculació amb la grada del Serrallo fan d’aquesta incorporació una de les millors noticies de l’estiu cebetista.

Ferran Torres ha sigut molt clar i molt ambiciós en les seves primeres declaracions com a nou jugador de l’Ibersol CBT «tinc la mateixa motivació que quan tenia 20 anys, tot i que una mica més castigat físicament» ha comentat el jugador. Torres ha comentat dos factors claus per el seu retorn a casa seva «d’una banda torno amb la il·lusió d’ajudar l’equip a tornar a LEB, i d’altra banda vull retrobar-me amb l’afició del Serrallo»

Ferran Torres és el quart jugador confirmat per la pròxima temporada, el primer jugador interior de l’equip i el primer que no és una renovació de l’any passat. Per la seva part, el club ha pogut confirmar que molt aviat es podrien anunciar fins a dues renovacions més de la plantilla de la temporada passada. Es confirmaria d’aquesta manera de mantenir una línia continuista amb reforços importants com aquest de Ferran Torres.

Redacció