.

Claudia Pérez. Foto: Rafa Marrassé / TGN Bàsquet

Claudia Pérez. Foto: Rafa Marrassé / TGN Bàsquet

El TGN Bàsquet ha tancat el fitxatge de la pivot Claudia Pérez (22/11/1996, 1m83) pel projecte Tarragona Fem Bàsquet en la segona temporada de l’equip a Copa Catalunya.

Pérez, que ha estat a prova durant la pretemporada, és una jugadora de Saragossa formada al CN Helios que les dues últimes campanyes ha jugat amb South Georgia Technical College (NJCAA, Divisió I), fent unes estadístiques de 5,7 punts (47% tirs de camp) i 3,4 rebots en els 15,4 minuts de mitjana dels 32 partits que va jugar el curs 2015/2016.

«He decidit fitxar pel TGN Bàsquet perquè de seguida em va agradar tot, les instal·lacions, el projecte, l’amabilitat de la gent. Tenia dues ofertes per jugar a Lliga Femenina 2 però les he descartat», diu.

Es tracta d’una jugadora que pot ocupar les posicions de 3,4 i 5 tot i que majoritàriament juga de pivot. Té molt bon canell en el tir de mitja i llarga distància, tot i que també pot jugar d’esquena al cèrcol. «M’agrada més encarar l’anella però m’adapto a tot», diu mentre assegura que l’experiència americana l’ha enriquit molt com a jugadora: «El nivell físic és molt alt allà, les jugadores van al gimnàs des de molt joves i això es nota. A l’equip tenia una companya, una altra pivot, més gran, i això em permetia poder jugar més en la posició de quatre».

Aquesta és la segona incorporació pel projecte Tarragona Fem Bàsquet després del fitxatge Marina Romeu a començaments d’estiu. La plantilla, de moment, la formen aquestes dues jugadores i Laura Pascual, Laura Vilamajor, Núria Vilamajor, Anna Garcia, Claudia Vadillo, Ona Fort, Laia López i Laura Tierno.

/* JS para menú plegable móvil Divi */