.

Les activitats s'allargaran fins el 3 de gener

Les activitats s'allargaran fins el 3 de gener

Finalment, i un cop el vent ha donat el seu vistiplau, el TGN Bàsquet ha inaugurat el seu espai al Parc de Nadal que es fa al Recinte Firal de Tarragona des de dijous i fins el 3 de gener . Un total de 14 monitors del club coordinats per Javier Vinader fan partíceps de l’esport de la cistella a tots els visitants del Parc. “És increïble l’equip humà que tenim. Estan pendents dels nens tot el temps, fent que passin una bona estona, creant jocs i fent que les activitats siguin molt dinàmiques. L’actitud que tenen és genial”, diu Vinader.

El TGN Bàsquet va instal·lar dues cistelles de minibàsquet divendres que, però, poden elevar la seva alçada i avui dissabte en posarà una altra més petita, pels més menuts. Les activitats van des de les competicions de bàsquet més clàssiques en aquests tipus d’esdeveniments com partits 2×2 o 3×3 en els més grans, o jocs com intentar anotar amb els ulls tapats o, un dels més populars, vestir-se amb una indumentària completa del TGN Bàsquet abans que els altres participants (cada cop que es fa un bàsquet s’han de posar una peça de roba del club). “La resposta dels visitants ha estat molt bona, no hem parat ni un moment”, explica Javier Vinader.

I és que l’espai del TGN Bàsquet ja va tenir molt bona acollida en l’edició de l’any passat del Parc de Nadal, on més de 1.000 nens van formar part de les activitats proposades pel club en aquest Recinte Firal. Els guanyadors de les diferents proves, així com els participants reben diferents premis i productes del club. “Ha vingut gent de tot arreu, fins i tot de Madrid. Acabem de començar i ja és un èxit”, va dir el coordinador de l’stand del TGN Bàsquet.

L’espai del TGN Bàsquet està obert al públic en els mateixos horaris que el Parc de Nadal, és a dir, d’11 a 14h i de 17 a 20h.