.

Imatge d'arxiu de l'entrada a la Cambra de Reus.

Imatge d’arxiu de l’entrada a la Cambra de Reus.

El termini d’inscripció al Premi Pime de l’Any 2023 s’amplia fins a les 20.00 hores del divendres 28 d’abril. Les empreses interessades tenen dues setmanes més per inscriure’s o completar les seves candidatures a aquest premi, convocat les Cambres de Reus, Tarragona i Valls, Banco Santander i la Cambra de Comerç d’Espanya amb l’objectiu de reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació a l’exercici de la seva tasca quotidiana.

El premi es convoca a totes les províncies espanyoles amb la participació de 52 Cambres de Comerç territorials, 13 delegacions Territorials de Banco Santander i la col·laboració de les principals capçaleres de premsa local.

A cada província es triarà la Pime de l’Any i el jurat podrà concedir, a més, quatre accèssits a les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació i Pime Sostenible.

L’empresa guanyadora a cada província concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2023, que es fallarà el primer trimestre del 2024. Així mateix, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves categories respectives.

Poden participar en aquest premi totes les petites i mitjanes empreses de menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2022. Les empreses hauran de presentar les candidatures a les províncies on tinguin domiciliada la seu social. 

Com participar
Les empreses interessades hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que trobareu a la web de la Cambra d’Espanya o de les Cambres de Comerç participants, on també es publicaran les bases del concurs. A través d’aquest enllaç podeu accedir a tots els formularis: https://www.camara.es/premio-pyme-del-ano-2023

El jurat valorarà en les deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb una atenció especial a l’ocupació indefinida i les accions de formació per als empleats, la internacionalització de l’empresa, les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles.

7.440 pimes participants des de la creació del Premi
El Premi Pime de l’Any es consolida amb aquesta setena edició com a guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. L’any passat, sisena edició del Premi, es van inscriure un total de 1.766 empreses de les 50 províncies i la Ciutat Autònoma de Ceuta, i va comptar amb la participació de 49 Cambres de comerç territorials.

Des del 2017, any del seu llançament, ja són 7.436 pimes que han participat en aquest certamen.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */