.

.

TOTS 21

Cartell de la sisena edició dels Dijous d'estiu al Morell. Foto: Cedida

Cartell de la sisena edició dels Dijous d’estiu al Morell. Foto: Cedida

Arriba als Dijous d’estiu del Morell l’homenatge al concert popularitzat pels tres tenors durant els anys 90. “Els Tres Tenors” és un espectacle en què sonaran les peces més populars del repertori líric dividit en tres grans blocs: cançó napolitana i popular, àries d’òpera i romances de sarsuela. Els tres tenors acompanyats pel pianista oferiran una proposta divertida, popular i de gran qualitat.

El concert tindrà lloc aquest dijous 31 d’agost a les 22 hores i al jardí de l’Ajuntament morellenc. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els Dijous d’estiu, que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell, constaten l’aposta per la cultura fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indica el regidor de l’àrea, Miquel Roig.

La pròxima i última cita del cicle serà dijous 7 de setembre, una jornada que començarà a les 18 hores a la plaça de l’Era del Castell, amb una trobada folklòrica entre l’Associació Embruix i l’Associació Cultural i Sardanista del Morell i el grup “Folklore Ensemble Orgonina” d’Eslovàquia. La cirereta del pastís la posarà l’actuació d’aquest últim grup, a les 20 hores i al jardí de l’Ajuntament, en el marc de les 51es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya (ADIFOLK).

V.Tapias