.

Jaume Morrón, Marcel Rosselló, president del Rotary Club Tarragona Costa Daurada, i Ramón Tremosa. Foto: Cedida
Jaume Morrón, Marcel Rosselló, president del Rotary Club Tarragona Costa Daurada, i Ramón Tremosa. Foto: Cedida

El passat dimarts dia 10 de gener, al Teatret del Serrallo, va tenir lloc la presentació a Tarragona del llibre escrit per Jaume Morrón,  tarragoní de naixement, i Ramon Tremosa, Energia Sobirana, organitzat pel Club Rotary Tarragona Costa Daurada.

A la presentació hi varen assistir una seixantena de persones on varen gaudir de la professionalitat i la gran cultura energètica de Morrón i la maduresa en reflectir les idees i plasmar-les als llibres del diputat al Parlament Ramon Tremosa.

Durant la xerrada va quedar clar que “Catalunya té un deure pendent amb el territori, que ha d’avançar com d’altres comunitats autònomes ja han fet amb la finalitat d’aconseguir autonomia sobirana de decisió i la possibilitat de crear una energia neta i de proximitat, de la qual se’n puguin beneficiar els habitants de Catalunya sense necessitat de línies de molt alta tensió provinents d’altres parts d’Espanya.

Al finalitzar, tots els assistents varen poder gaudir parlant amb els ponents tot prenent un aperitiu en l’entorn incomparable del Serrallo.