.

Cartell de la jornada, amb Carol Rovira com a presentadora. Foto: Cedida

El pròxim dimarts 2 d’abril durant tot el dia al Teatre Tarragona, se celebraran les II Jornades de la Xarxa d’Ensenyaments Teatrals de la província de Tarragona (XETT) en les que l’Ajuntament de Tarragona hi col·labora a través d’un conveni. El XETT són unes jornades organitzades pel cicle formatiu de Grau Superior de Tècniques d’Actuació Teatral de l‘Institut Martí i Franquès i l’Ajuntament, que tenen com a objectiu apropar el món del teatre als joves de la demarcació, oferint l’oportunitat de descobrir el seu talent.

La jornada comptarà amb la participació de diferents instituts de la província de Tarragona on s’imparteix el BAT Escènic. L’actriu i cantant Carol Rovira serà l’encarregada de la presentació de l’acte on hi haurà tallers, mostra de peces teatrals, mentories i un espectacle de cloenda a càrrec d’alumnes de segon curs de l’Institut del Teatre de Barcelona, de caràcter gratuït i obert a tota la ciutadania.

A les 11h, es faran els parlaments institucionals on la consellera de Cultura de l’Ajuntament, Sandra Ramos; el director de l’Institut Martí i Franquès, Jordi Satorra i el cap de Departament del Cicle Formatiu de Tècniques d’Actuació Teatral (TAT), Jordi Romero.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */