.

.

TOTS 21


Cartell del concert

Cartell del concert

Demà dissabte 14 de desembre a les 21.30h, els grups catalans d’èxit del moment com són Blaumut i Joan Dausà oferiran un concert al Teatre Tarragona en el que sonaran les peces més escoltades últimament com Pa amb oli i salBicicletes. Un doble concert al voltant d’un pop senzill i agradable d’escoltar.

Gran nit de pop català amb dos dels grups emergents de més èxit i talent del moment. Doble ració de pop acústic –i d’èxit- amb Joan Dausà i Blaumut. Del primer, que posa la veu a Xavi Masdéu, el protagonista de la sèrie Arròs Covat-, potser haureu sentit Jo mai mai, un disc enregistrat amb l’ajuda de músics com Martí Maymó (Manel) i Axel Pi (Sidonie), i que s’ha convertit en una d’aquelles agradables sorpreses que només irrompen de tant en tant i que s’imposen gràcies al boca-orella. I del segon segur que heu escoltat l’encomanadissa melodia xiulada de Pa amb oli i sal (Premi Enderrock a la millor cançó poprock 2102), una peça amb fusta de clàssic i la millor ambaixadora possible del seu primer disc El turista.

Així mateix, avui és el torn de Joan Pera i Lloll Bertran, que actuaran amb doble funció, una a les 18.30h i l’altra a la nit, a les 21.30h, interpretan la famosa peça teatral Don Juan Tenorio i en aquest cas, també amb la presència de Doña Inés. Drama traspasat a la comèdia amb l’humor tan característic d’aquests dos actors catalans.

Dos mestres de la comèdia catalana com són els cèlebres Joan Pera i Lloll Bertran conjuguen la seva excel·lència artística a l’escenari aquesta vegada interpretant els mítics personatges de Doña Inés i Don Juan, del drama romàntic Don Juan Tenorio, de José Zorrilla.

Aquesta brillant peça, representada en múltiples ocasions a l’escena catalana, és recordada sobretot per la inoblidable interpretació per part de Joan Capri i Mary Santpere al Teatre Romea de Barcelona a mitjans dels anys 70. Seguint aquesta estela d’humor, el binomi artístic conformat pel Joan i la Lloll pretenen conferir frescor i actualitat a l’espectacle així com donar vida a una de les escenes d’amor més impactants del teatre: l’amor entre Doña Inés i Don Juan. Les entrades per a les dues funcions estan a punt d’exhaurir-se.