.

Cartell La Pasión de Shirley

Cartell La Pasión de Shirley

El Teatre el Magatzem en col·laboració amb l’actor Josep Ferré proposa un Cap d’Any original i diferent amb l’espectacle de cabaret-humor La Pasión de Shirley.

L’obra ofereix dues representacions, una per acomiadar l’any aquest 31 de desembre a les 23h a un preu d’entrada de 20€ a taquilla i 18€ de forma anticipada a Discos Arsis, i per a nou any, l’1 de gener, a les 19h a un preu de 14€ a taquilla i 12€ l’anticipada.

L’actor que la interpreta, el tarragoní Josep Ferré, diu que “Shirley Bassey té una personalitat arrassadora a l’escenari. La seva veu, la seva gestualitat són grans, inimitables. Sí, inimitables. Des del respecte a l’artista, m’acosto a ella i la seva personalitat, a la meva manera. També a la meva manera, he intentat plasmar un programa de televisió que fa un seguiment a un concert de Shirley. M’agradaria aclarir que l’espectacle està basat estrictament en fets “irreals”. Però també he d’indicar que durant una llarga temporada, vaig treballar en un late-night a nivell nacional que em va permetre conèixer un món que desconeixia totalment i era estrictament “real”. Em va fascinar, em va permetre treballar amb persones que mai hagués tingut l’oportunitat de conèixer i vaig viure situacions surrealistes i també divertides. Espero que el que vegin a continuació els agradi” declara.

/* JS para menú plegable móvil Divi */