.

Representació de l’obra “Conspiranoia”, proposta inclosa dins la iniciativa Cap Butaca Buida. Foto: Cedida

Han sigut sis les propostes que s’han pogut veure aquesta temporada al Teatre Auditori del Morell, i han marcat rècord d’assistència amb 1.700 espectadors al llarg de la temporada. Sis espectacles que van començar el passat mes de gener i s’han allargat fins aquest passat dissabte, tancant el mes de març i donant pas a una nova edició del PrimaverArt. Vida de peix… sense espines! va ser la que va inaugurar la temporada d’enguany, seguida de Burundanga, Tres desitjos, Sona la cançó, Conspiranoia i N’importe Quoi.

La varietat de gèneres destaca reunint circ, música en directe, comèdia i musical en un sol escenari que ha vist com s’exhaurien les entrades en dues ocasions. El duet de Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves, amb Sona la cançó, i l’obra Conspiranoia van segellar dos sold out que són representatius i certifiquen, des de fa anys, l’èxit teatral al Morell. “Aquesta temporada ha sigut fantàstica, la resposta de la gent ha sigut explícita i això ens fa molt i molt contents, la riquesa i qualitat de les propostes i la seva varietat han donat resultat i és una molt bona notícia”, destacava el regidor de Cultura, Miquel Roig.

Per la seva banda, l’alcalde Eloi Calbet reafirmava que “és un orgull pel Morell veure com el Teatre Auditori s’omple mentre continuem apostant per la cultura per a tothom i en totes les seves disciplines”. A més, enguany, l’obra Conspiranoia es va sumar a la iniciativa Cap butaca buida, estesa arreu del territori i que buscava omplir totes les butaques dels teatres catalans el passat 16 de març, aconseguint-ho al Morell i a gran part de Catalunya.

Aquesta temporada s’ha acabat, però la primera setmana d’abril, del 4 al 7, es donarà el tret de sortida a la nova edició del PrimaverArt, una mostra cultural i multidisciplinària arrelada al territori, als carrers morellencs i que arriba a una 9a edició com una proposta de referència per la seva qualitat i per una resposta que va dur més de 4.000 persones al Morell en l’edició de l’any passat.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */