.

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, Riudecanyes ha viscut la tretzena edició de la fira Tastaverd amb molts visitants i molta varietat de parades, tallers i representacions de cultura popular. Fotos: Ajuntament

Els carrers de Riudecanyes s’han tornat a omplir, dissabte 28 de maig, d’artesania, productes de proximitat, entitats i cultura popular durant la XIII edició de la fira Tastaverd. Després de dos anys sense poder-la celebrar per la pandèmia, aquesta edició s’ha celebrat en un context de retorn a la normalitat i calor de ple estiu.

Canvi de data: amb el bon temps com a protagonista

Enguany, després de celebrar una votació popular a principis d’any a través de les xarxes socials i físicament al consistori municipal, la fira s’ha traslladat del dissabte abans al Diumenge de Rams a l’últim cap de setmana de maig.

El teatre com a eix principal

El tema d’aquesta edició ha girat al voltant del teatre. És per això, que els carrers del poble s’han convertit per unes hores en una gran escena del món de la faràndula gràcies als decorats fets per veïnes voluntàries durant aquestes últimes setmanes. Cada carrer de la fira estava decorat amb elements del teatre com: paraigües penjats entre els balcons, màscares, barrets de copa, llotges i entrades de teatre, entre d’altres.

A més, diferents associacions del poble també han anat disfressades per l’ocasió i el grup de teatre Tastaverd ha dut a terme un parell de representacions musicals amb diferents escenes del teatre i l’audiovisual català com gags del grup La Cubana, entre d’altres.

Dinamitzar el poble i donar-lo a conèixer

L’equip de govern de l’ajuntament de Riudecanyes s’ha mostrat molt satisfet de l’organització i la rebuda de la fira, ja que enguany s’estrenaven com a organitzadors del Tastaverd. En aquesta línia, remarquen la importància de potenciar esdeveniments com aquests per continuar dinamitzant el poble i connectar amb les poblacions properes, i ja tenen la mirada posada en l’edició de l’any vinent.

En definitiva, el poble de Riudecanyes ja torna a estar al peu del canó després de l’èxit de visitants en una nova edició de la fira Tastaverd, i ja s’està preparant per a totes les activitats d’aquest estiu.

Pots veure un petit videoresum fent de la XIII edició del Tastaverd fent clic en aquest enllaç.

Redacció