.

Les tarragonines van caure de 20 punts

Les tarragonines van caure de 20 punts

El Tarragona Fem Bàsquet B va perdre a la pista del Barça CBS (63-43) en un matx que va estar dominat per les locals des del començament. El conjunt que entrena Fernando Arias va fer una molt bona segona meitat (24-24 en aquests 20 minuts) però va pagar molt car la seva falta de contundència en els primers dos períodes.

Així, el rebot defensiu va ser un problema en el primer quart. Les jugadores blaugrana carregaven molt fort el rebot ofensiu, especialment les exteriors, i això va provocar que el Barça tingués moltes segones opcions de tir, que va saber aprofitar. D’aquesta manera, es va obrir la primera gran escletxa en el resultat (20-10) que seria clau per entendre el desenllaç del matx.

En el segon període, el Tarragona Fem Bàsquet B va protegir millor el seu cèrcol però va estar poc hàbil a l’hora de superar la pressió a tota la pista de les locals. Així, les pèrdues de pilota van sovintejar en l’intent de trencar l’entramat defensiu del Barça i les locals ho van aprofitar per aconseguir deu punts més de renda, arribant al descans amb un resultat de 39-19.

La diferència era molt gran i tot feia pensar que la remuntada seria una quimera. Amb tot, el Tarragona Fem Bàsquet B no es va rendir. El tècnic Fernando Arias va voler tornar la jugada al Barça situant una defensa pressionant que va funcionar prou bé. Les tarragonines aconseguien igualar el partit en la segona meitat, tot i que no podien escurçar diferències. Un dels motius principals va ser que el Barça va anotar 4 dels seus 5 triples en aquests segons 20 minuts, i això va evitar que el conjunt lila pogués tenir possibilitats d’apropar-se.

La segona meitat lila va ser molt bona i només les errades i imprecisions els primers vint minuts van condemnar l’equip que continua sense conèixer la victòria.