.

Un fragment de l’obra de Dagoll Dagom

L’espectacle de Dagoll Dagom Maremar no es podrà veure a Tarragona fins la temporada següent pel tancament del Teatre Taragona arran d’un desprendiment. L’obra havia de representar-se el 16 de febrer.

Es tracta d’un espectacle que fusiona Pèricles, el príncep de Tir de Shakespeare amb les cançons de Lluís Llach i que fa referència a la crisi migratòria europea. La música i la dansa són la base d’aquesta obra protagonitzada per una nena que es troba en un camp de refugiats.

Rebucacions

Temporada estable

Dos pits i una poma, espectacle teatral amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, passa al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, dijous, 7 de març, a les 9 del vespre.

L’obra La bona persona de Sezuan, passa al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, divendres, 29 de març, a les 9 del vespre.

L’espectacle de Faemino i Cansado, passa, al Palau de Congressos, el divendres, 12 d’abril, a les 9 del vespre.

L’espectacle de ballet Oskara, passa al Teatre Metropol, el mateix dia i la mateixa hora, divendres 3 de maig, a les 9 del vespre.

L’obra El Llibertí, passa al Palau de Congressos, el dissabte, 1 de juny, a les 9 del vespre.

L’espectacle Rhumans, passa al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, 2 de juny, a les 6 de la tarda.

KM0:

El Festival d’Aniversari de l’Esbart Dansaire, es farà al teatre del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, el mateix dia i hora en què estava previst, el 30 de març, a les 18,30.

L’espectacle teatral, Dos Cavallers de Verona, passa al Teatre Metropol, el diumenge, 7 d’abril, a les 7 de la tarda.

El concert del grup Vergüenza Ajena passa al Palau de Congressos, el divendres 10 de maig, a les 10 de la nit.

L’espectacle teatral, Anda mi madre, passa al Teatre Metropol, el 1 de juny, a les 6 de la tarda.

L’espectacle Narnia, el musical, de l’associació Atrevete, passa al Teatre Tarragona, el diumenge, 28 de setembre.

La Gala del Dia de Andalucia, es trasllada al dissabte, 15 de juny, al Teatre Metropol, en el supòsit que no estigui operatiu el Teatre Tarragona.

Suspensions i ajornaments:

S’han suspès les següents representacions teatrals que passen a la temporada 2019/2020: Maremar , Troia, una veritable odissea, Escape Room. Se suspèn també l’obra El Tràmit i la representació de l’òpera La Bohème.

L’espectacle protagonitzat per Joan Pera, N’hi ha que neixen estrellats, es farà, el diumenge 15 de setembre, a les sis de la tarda, al Teatre Tarragona.

Finalment, el concert de R. Alessandrini & OCM, passa a la Catedral, el mateix dia i a la mateixa hora, 16 de marc, a les 9 del vespre. I se suspenen els concerts Alexander Ullman & OBC, prevista pel dia 22 de març, i el concert Kian Soltani & OCM, previst pel dia 11 de maig.

Devolució d’entrades

El termini de devolució de les entrades adquirides pels espectacles suspesos de la temporada del Teatre Tarragona es farà a partir del dimarts, 26 de març  pel mateix canal de compra:

Les entrades comprades a les taquilles del Teatre Tarragona es podran retornar presencialment els dimarts de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Les entrades comprades per internet la devolució de l’import es farà a la targeta bancària que es va utilitzar per fer el pagament.

La data màxima per demanar la devolució de l’entrada és el 14 de maig.