.

.

TOTS 21


Imatge d'alumnes que han estat distingits en els Premis Taronja

Imatge d’alumnes que han estat distingits en els Premis Taronja

La desena edició de l’entrega dels Premis Taronja ha tingut lloc aquest dijous a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Els premis posen en relleu el talent dels alumnes que s’han format durant dos anys al centre. S’han reconegut els millors projectes del curs 2017-2018 dels Cicles Formatius de Grau Superior que s’imparteixen: Arts aplicades al mur, Il·lustració, Fotografia, Joieria artística, Gràfica publicitària,  Animació i Gràfica interactiva. Els set guanyadors han compartit el reconeixement públic amb els altres dos finalistes de cada categoria, ja que s’han mostrat els seus treballs durant el lliurament de premis.

Els premiats han estat: Paula Martín Torredemer (Premi Taronja Arts aplicades al mur), Ana Gómez Carracedo (Premi Taronja Il·lustració), Marina López Arnau (Premi Taronja Fotografia), Marta Garcia Càmara (Premi Taronja Joieria artística), Sílvia Iglesias Matamoros (Premi Taronja Gràfica publicitària), Darakth Teixidor González (Premi Taronja Animació) i Núria Pacheco Pons (Premi Taronja Gràfica interactiva).

L’acte de lliurament de guardons ha comptat amb la presència del diputat de la Diputació, Mateu Montserrat, i l’ha presentat l’imitador i col·laborador televisiu i radiofònic Oriol Cruz. S’han viscut moments divertits gràcies a les imitacions humorístiques del presentador i amb un ritme original aportat per la música en directe de Casiotones Brothers. Un cop finalitzat s’ha inaugurat l’exposició que mostra els treballs premiats i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2017-2018. Aquesta mostra es podrà visitar fins el 23 de març, en l’horari d’obertura del centre.

Relació de guanyadors i finalistes de cada categoria:

Premi Taronja Arts del Mur
Paula Martín Torredemer

Finalistes: – Morgana Àvila Salvadó
– Arantxa Nova López

Premi Taronja Projecte Integrat Il·lustració
Ana Gómez Carracedo

Finalistes: – Laya Garcia Gil
– Clarisa Garcia Rodríguez

Premi Taronja Projecte Integrat Fotografia
Marina López Arnau

Finalistes: – Cristina Antilles Silva
– Maia Pacheco Pastor

Premi Taronja Joieria artística
Marta Garcia Càmara

Finalistes: – Raquel Aliaga Alcón
– Albert Bertomeu Gil

Premi Taronja Projecte Integrat Gràfica Publicitària
Sílvia Iglesias Matamoros

Finalistes: – Clara Madurell Peropadre
– Joana Sánchez Santana

Premi Taronja Projecte Integrat Animació
Darakth Teixidor González

Finalistes: – Roger Bosque Alberich
– Arantxa Carbó Lacoriqueta

Premi Taronja Projecte Integrat Gràfica Interactiva
Núria Pacheco Pons

Finalistes: – Aleksandra Giménez Gimeno
– Marta Pàmies Banús