.

Cartell del Summer Days de La Móra-Tamarit

Aquesta setmana arriba a La Móra – Tamari i a Constantí la nova experiència lúdica Summer Days, que va néixer a principis d’aquest estiu de la unió de la música, la gastronomia, i l’oci familiar i que ja ha passat per diverses poblacions del Camp de Tarragona.

Aquest nou esdeveniment vol dur el seu ambient agradable i pensat per a tots els públics arreu de la geografia catalana, i té previst durant aquest estiu arribar a una quinzena de municipis catalans.

Summer Days arribarà aquest divendres 27 de juliol a Constantí, on formarà part dels actes de celebració del 20è aniversari del Club Natació Constantí. Fins dissabte 28, hi haurà dinars i sopars populars, diversos tallers i activitats infantils i música en directe a la piscina municipal
de Constantí. La programació musical en directe comptarà amb les actuacions dels grups Jamaika. Alsondedos, el Artriste, 2UT y Números Rojos.
L’entreteniment dels més petits quedarà cobert amb activitats com pintacares o la festa de l’escuma. Summer Days a Constantí s’inaugurarà aquest divendres 27 de juliol a les 18 h.

Pel que fa a la vessant gastronòmica, es podrà gaudir d’una deliciosa paella popular i barbacoa.

Festa d’estiu a La Móra – Tamarit

Diumenge 29 i dilluns 30 de juliol Summer Days viatjarà fins a la Móra – Tamarit, on participarà a les festes d’estiu de la urbanització, organitzades per l’associació de veïns. Dues jornades completes, a partir de les 12 h del migdia, per gaudir de totes les vessants de l’experiència d’oci de Summer Days al costat de la zona de platja.

A La Móra – Tamarit Summer Days durà també propostes gastronòmiques, animació infantil per a tots els gustos, i, a més, una intensa programació de música en directe. Així, a la festa d’estiu de l’urbanització es podran escoltar i ballar amb Antonio Avilés, Pedro Alma & Show, i el Grup Jamaika.
Summer Days està vivint un primer estiu intens amb parades per diferents poblacions catalanes, grans i petites, amb l’objectiu de dur la seva refrescant experiència a tot arreu.

Del 3 al 5 d’agost, el festival es desplaçarà a Serradalt (Alcover), i el 5 d’agost Summer Days arribarà a l’urbanització Els Cocons (El Catllar). En les properes setmanes l’esdeveniment farà parada a Vespella de Gaià (11 i 12 d’agost), Cambrils (del 13 al 15 d’agost) i Coma-ruga (18 i d’agost).