.

.

TOTS 21


Estudiants en la passada manifestació del 22 d'Octubre | Foto: AnnaMG

El Sindicat d’Estudiants de Tarragona torna a reclamar un local social on poder celebrar reunions i atendre estudiants de tota la ciutat. Després de la manifestació del passat 22 d’octubre, el sindicat reclama que es compleixi la promesa que va fer el regidor de Relacions Ciutadanes, Francisco Zapater, el qual va afirmar que “donaria resposta en una setmana”.

Segons els estudiants, aquesta resposta encara no ha arribat cosa que consideren “injust que un ajuntament que es defineix progressista, es faci el sord i no tingui en compte les reivindicacions dels col·lectius socials”. El sindicat reclama que hi ha molts edificis en un estat d’abandonament vergonyós, cosa “lamentable” ja que l’Ajuntament prefereix tenir unes instal·lacions en aquest estat enlloc de destinar-les a entitats que les necessiten”.

El Sindicat d’Estudiants de Tarragona fa una crida a l’Ajuntament perquè consideri les seves reivindicacions. En cas que no sigui així, amenacen amb noves mobilitzacions “després de les vacances de nadal per reclamar el citat local”.

Notícies relacionades

Més de 300 estudiants es manifesten a Tarragona en una jornada sense aldarulls