.

.

TOTS 21


Imatge promocional de Pájaro

Demà dijous, a les 20 h, Pájaro obrirà la temporada de concerts acústics al renovat Cafè La Cantonada de Tarragona. El sevillà Andrés “El Pájaro” Herrera presentarà el seu primer disc en solitari, ‘Santa Leone’, acompanyat de la guitarra del seu inseparable company Raúl Fernández.

El concert alternarà cançons d’aquest àlbum amb noves composicions que formaran part del seu segon treball i versions d’artistes com Silvio, Dick Dale, Elvis Presley o fins i tot Manuel de Falla.

Andrés Herrera és un històric guitarrista de l’escena rock sevillana. Va formar part de Pata Negra, el mític grup dels germans Amador i Kiko Veneno, i de la banda de Silvio. Precisament, tant Raimundo Amador com Kiko Veneno van col·laborar en la gravació de Santa Leone, un àlbum sorprenent que barreja amb mestria les influències de Pájaro: de l’spaghetti western a la música de la Setmana Santa sevillana, d’Adriano Celentano al surf i del rock’n’roll al flamenc o el blues.

L’entrada del concert tindrà un preu de només 5 € i les consumicions es mantindran amb les tarifes habituals de La Cantonada: canya petita més pinxo 1,20 €; canya gran més pinxo, 1,60 €; vins a partir d’1,30 €; copes a partir de 4 €.

Després d’un primer concert, com va ser el de la banda de blues tarragonina Pig Fat, l’actuació de Pájaro dóna pas a una programació de la qual ja es poden avançar alguns noms com Manu Ferrón (membre fundador de Grupo de Expertos Solynieve juntament amb J de Los Planetas), Balancí o Zien Años.