.

Un establiment de la cadena situat a Pamplona

Un establiment de la cadena situat a Pamplona

A principis del mes de setembre de l’any passat, la conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona va contactar amb Brico-Depôt per poder definir i estudiar les necessitats que l’empresa tenia per posar engegar el projecte. Per aquest motiu, des de Tarragona Impulsa s’ha col·laborat amb la posada en marxa d’un dels referents en bricolatge europeu. Demà, dimecres, Brico-Depôt obre les portes la seva primera botiga a la demarcació  de Tarragona.

Fruit dels contactes i de la visita que part del personal del Servei Municipal d’Ocupació va fer a les instal·lacions de Brico-Depôt a Lleida, des del passat mes de novembre el Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona -a través del seu servei d’intermediació laboral- ha realitzat tasques de preselecció de candidats que posteriorment l’empresa avaluava per la seva possible contractació.

“Valoro molt positivament l’obertura d’aquest nou establiment, que suposa una millora de l’oferta comercial per a la zona i també per a la població, aquest tipus de centre comercial genera un número considerable de llocs de treball i afavoreix l’entorn i les zones d’influència del Camp de Tarragona” afirma el conseller de Treball i Activació econòmica, Xavier Tarrés.

Durant aquest procés, el personal de Recursos Humans de Brico-Depôt s’ha instal·lat a les dependències que Tarragona Impulsa té al Viver d’Empreses Pau Delclós on es van realitzar les dinàmiques de grup per escollir als candidats més adients per als llocs de treball que l’empresa necessitava cobrir.

L’establiment obre demà creant 75 llocs de treball

El Grupo Kingfisher, companyia líder a Europa i tercer grup a nivell mundial en el sector del bricolatge i la construcció, inaugurarà el proper 26 de març l’establiment Brico Depôt a Tarragona, que donarà treball a un equip de 75 persones. L’espai, situat a la carretera de València, a la zona del l’establiment esportiu Wala i del McDonald’s, als barris de Ponent, compta amb una superfície de 6.900m2, dividits en 5.000m2 de venda interior i 1.900 m2 de venda exterior per als materials de construcció. El nou centre ofereix un aparcament gratuït amb capacitat per a més de 400 vehicles.

A Brico Depôt Tarragona, el client trobarà des de productes de fusteria, decoració per a la llar, fontaneria, il·luminació, eines, cuina i bany fins a una àmplia gamma de materials de construcció per a professionals, que disposaran d’accés directe al pati exterior per a facilitar la càrrega de materials als seus vehicles.
El recinte obrirà de dilluns a dissabte, de 9 del matí a 9 del vespre.

Amb més de mil establecimients repartits en 9 països d’Europa i Àsia, la firma té un planter de més de 78.000 treballadors i més de sis milions de clients setmanals.

/* JS para menú plegable móvil Divi */