.

.

TOTS 21


Una de les darrers mobilitzacions d'estudiants, promogudes pel SEPC. Foto: Tarragona21

Una de les darrers mobilitzacions d’estudiants, promogudes pel Sindicat d’Estudiants. Foto: Tarragona21

Des del Sindicat d’Estudiants han fet públic on comunicat per tal d’aconseguir la cessió d’un local social, per part de l’Ajuntament de Tarragona, per poder reunir-se i treballar, així com guardar el seu material. El col·lectiu recorda que l’Ajuntament disposa a l’Antiga Facultat de Lletres de sales buides que s’estan degradant, amb mobiliari i material informàtic amuntegat; “unes sales que nosaltres podríem utilitzar per donar-lis un ús social, perquè tots els diners que els nostres pares treballadors han pagat amb els seus impostos no s’estigui podrint entre pols i serveixi per a la lluita per l’educació pública i contra totes les retallades que des dels governs del PP i de CiU ens estan imposant”, argumenta el sindicat.

El portaveu del sindicat, Beto Matanza, comenta que “el Govern Municipal ha cedit en aquest edifici locals a la CGT i a la PAH i en canvi a la nostra organització, que porta diversos mesos lluitant perquè l’Ajuntament escolti la nostra reivindicació, l’únic que hem tingut per resposta són llargues i falses promeses, incloent la que se’ns s’adjudicaria un local en una setmana, fa ja diversos mesos”.

Davant aquesta situació, els membres del Sindicat d’Estudiants han obert un bloc en el qual “informem l’estat de la nostra petició i es pot signar per donar suport al nostre manifest“. En una setmana, explica el col·lectiu, ja han recollit més d’un centenar de signatures que confien incrementar amb una campanya pública tant a Sant Jordi com als centres d’estudi i barris de Tarragona, per donar a conèixer la seva reivindicació. “És totalment injust que hi hagi sales buides i no es vulgui cedir una a l’organització estudiantil més representativa i amb més tradició de la ciutat, i no deixarem de lluitar per això”, resol el comunicat.