.

.

TOTS 21


Un dels accessos a Tarragona des de l'A-7. Foto: Cedida

Un dels accessos a Tarragona des de l’A-7. Foto: Cedida

La Comissió de Foment del Senat ha aprovat per unanimitat reclamar a l’executiu espanyol la millora dels accessos de l’A-7 al seu pas per Tarragona. Laura Castel, senadora d’ERC per Tarragona, ha fet arribar aquest dimecres a la Comissió una petició impulsada des de la capital tarragonina pel grup municipal.

La reclamació demana que el Ministeri de Foment adeqüi les incorporacions i sortides de l’A-7 entre els punts quilomètrics 1162 i 1164 allargant-les fins als 125 metres. Recorden que aquest és un requisit que marca la normativa per a carreteres on la velocitat és de 100 km/h.

“El passat mes de novembre vam presentar al plenari una moció denunciant la perillositat de les incorporacions i sortides de l’A7 i ara hem volgut fer un pas més enllà i per això ho hem fet arribar a la Comissió de Foment. Aprofitant la presència d’ERC a Madrid volem aportar solucions a les necessitats de la ciutat”, explica el portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, que insisteix en la perillositat de les incorporacions i sortides tal com estan dissenyades ara.

Ricomà ha recordat que la circumval·lació suporta un trànsit d’uns 50.000 vehicles diaris, molts dels quals són d’alt tonatge.