.

.

TOTS 21


Moment de la roda de premsa de presentació del Seminari Marca Ciutat. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Moment de la roda de premsa de presentació del Seminari Marca Ciutat. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

El seminari sobre màrqueting de ciutat i de territori Marca Ciutat, que se celebrarà els propers 21 i 22 d’octubre a l’Antiga Audiència, inclou una ponència sobre l’afectació dels Jocs Mediterranis a la imatge de Tarragona. La conferència porta per títol “Com aprofitar un gran esdeveniment per a posicionar una ciutat amb el seu entorn: Jocs Mediterranis 2017”, i la farà el director de màrqueting i comunicació dels Jocs, Xavi Martín. Enguany el seminari incidirà especialment en el concepte de ciutat hub: ciutats que sabe aprofitar el seu entorn per posicionar-se.

El regidor de Presidència i Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, ha volgut incidir en la presentació del seminari que els Jocs “va molt més enllà de l’esport, deixaran un llegat de voluntariat (és a dir, capacitat de lligar la societat tarragonina cap a un mateix objectiu), de col·laboració amb les ciutats properes, i de promoció de la marca Tarragona, ja que tindrem una oportunitat d’explicar a més gent que mai el que som”.

Aquesta és la 8ena edició del Seminari Marca Ciutat que, segons els organitzadors, és la referència d’aquesta temàtica a Catalunya i una de les punteres de l’Estat. És el tercer cop que Tarragona organitza la trobada, que reunirà més d’un centenar d’experts en el tema.