.

Cartell del cicle JaVeus

Cartell del cicle JaVeus

El claustre Sant Pau del Seminari de Tarragona acull el cap de setmana de l’11 al 13 de novembre el cicle JaVeus, quatre concerts de veus d’autor en format acústic i íntim. El públic podrà gaudir d’artistes com Lu Rois, David Philips, Araiana Abecasis i Olga Pes en 4 concerts gratuïts en un ambient màgic i únic.

El Ja Veus està format per un conjunt de concerts de qualitat en format acústic que tenen com a objectiu la recerca, promoció i difusió de talents musicals locals o sovint poc coneguts, així com l’apropament al públic de la ciutat de Tarragona i voltants, a partir d’un format de concerts únics per la seva filosofia i ubicació.

El cicle s’inaugura el divendres 11 de novembre a les 20.30h amb el concert de la compositora, pianista i cantant Lu Rois.

Compositora, pianista i cantant, Lu Rois inicia la seva carrera fa dos anys presentant el seu disc debut ‘Camí del Far’, en què conjuga a la perfecció classicisme, serenitat i dolçor amb una veu embruixada i l’únic acompanyament del piano. Aquest mateix any ha publicat ‘Cau de Lluna’ un EP amb què comença a fer-se lloc a la lliga dels compositors extremadament sensibles i sobradament dotats. www.lurois.com

Dissabte és el torn de David Philips a les 12h i Ariana Abecasis a les 13h, on el públic podrà gaudir d’un vermut patrocinat per Miró entre concerts.

El cicle acaba diumenge a les 12.30h amb l’esperat concert d’Olga Pes. Per aquest concert cal retirar les entrades prèviament al Seminari de Tarragona els dies 11 i 13 de novembre.