.

El seleccionador acompanyat dels jugadors del club.

El seleccionador acompanyat dels jugadors del club.

Aquest dilluns a la tarda, el seleccionador espanyol femení, Lucas Mondelo, va mostrar els seus coneixements com a entrenador amb un clínic sobre el parquet del Casal Esportiu de Riu Clar, organitzat conjuntament per l’Associació Deportiva Torreforta i l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol, amb la col·laboració de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Basquetbol. Durant més d’una hora, Mondelo va explicar els secrets de ‘Defensa en zona 1-3-1, amb match-up’ amb la participació dels jugadors del júnior masculí Interterritorial de l’ADT i l’atenta mirada i atenció de la quarantena d’assistents al clínic.

El president de l’Associació Deportiva Torreforta, Robert Hernández, va explicar que “dins de les nostres activitats esportives de la temporades havíem previst el clínic d’un entrenador de prestigi i Lucas Mondelo reuneix moltes característiques que s’adapten a la nostra filosofia: format en un club de formació com l’AE Hospitalet, el seu treball a Olesa o la seva etapa al Perfumerías Avenida, abans de ser seleccionador nacional”. Hernández va assenyalar que “Lucas Mondelo es una persona senzilla, treballadora i molt propera, com va demostrar durant el seu clínic sobre el parquet del Casal Esportiu de Riu Clar”.

Lucas Mondelo (Barcelona, 1967), format a l’AE Hospitalet, es va iniciar com a entrenador sènior en diversos equips de la Lliga Femenina 2 com el Viladecans, el Nacex Jovent i l’Olesa. Amb aquest darrer va aconseguir l’ascens a la màxima categoria, mantenint-se durant tres temporades. Posteriorment, Mondelo va fitxar pel Perfumerias Avenida de Salamanca, aconseguint la Copa de la Reina, la Lliga Femenina i la Lliga Europea. L’any 2012 va ser nomenat seleccionador espanyol femení absolut, aconseguint la medalla d’or a l’Europeu 2013 de França, derrotant en la final les amfitriones. Els anys 2013 i 2014 ha entrenat el Shanxi Rui Flame, aconseguint en ambdós anys el campionat de lliga xinès.

/* JS para menú plegable móvil Divi */