.

.

TOTS 21

El Parc del Pinaret, on s’ubicarà l’espai d’exposició d’empreses de campers, caravanes, autocaravanes i càmping. Foto: Ajuntament

El món del caravàning comptarà per primer cop amb espais d’exposició a la Fira Multisectorial de Cambrils. És la primera vegada en la història de la fira que empreses de campers, caravanes, autocaravanes i càmping tindran cabuda en el recinte firal. La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils ha decidit impulsar la seva presència per tal d’adaptar-se a les noves tendències del mercat després de la pandèmia.

El sector de les caravanes i el seu entorn -tallers de reparació, accessoris, càmping, mobiliari, etc- comptarà amb espais d’exposició al Parc del Pinaret. D’aquesta manera, els visitants de la fira podran conèixer, en un entorn de natura i bosc, els serveis i productes que ofereixen aquestes empreses, especialment adreçats per a l’ús en entorns naturals.

“La pandèmia ha potenciat sectors com el del caravàning i per aquest motiu creiem que la Fira ha de comptar amb aquest tipus d’expositors”, ha indicat el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera. A més, ha afegit que “la Fira s’adapta als nous temps, gustos i mercats, i així es demostra amb aquesta 63a edició”.  

Les empreses i entitats interessades en exposar els seus productes i serveis a la Fira de Cambrils poden trucar al  977 79 46 79 o visitar el portal www.firacambrils.com. El temps límit per formalitzar les inscripcions finalitza el pròxim 10 d’abril. 

Redacció