.

La reunió a servit també per debatre sobre els riscos i les oportunitats del sector, així com la creació de nous llocs de treball.

La reunió a servit també per debatre sobre els riscos i les oportunitats del sector, així com la creació de nous llocs de treball.

El Secretari General d´Indústria i PIME, Raül Blanco, va visitar el passat 12 de Març la factoria de IQOXE a Tarragona, acompanyat pel Subdelegat del Govern, a Tarragona, Joan Sabaté Borràs.

La Directora general de Polítiques Energètiques i Mines, Teresa Baquedano i l’Alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, han mantingut una trobada amb el President de la Companyia, Ricardo Leal, el CEO de IQOXE, Jose Luis Morlanes i el Director de l ´empresa, Joan Manuel Rodriguez.

Durant la trobada, el Secretari d´Estat ha pogut conèixer l’empresa, així com les inversions realitzades des de  la creació de la nova  IQOXE  fins l’ actualitat.  Ha conegut de primera mà les noves inversions que s’estan duen a terme. La reunió a servit també per debatre sobre els riscos i les oportunitats del sector, així com la creació de nous llocs de treball.

Tot seguit han visitat la nova planta de Derivats de Òxid d’Etilè, de 65.000 Tn/any,  que es va posar en servei el dia 1 de març i que actualment està funcionant al 80 % de la seva capacitat, esperant arribar al 100 % a finals d’aquest mes.