.

Un moment del matx disputat contra el Sant Martí

Nova victòria del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, que suma 11 seguides i és l’únic equip invicte dels tres grups de 1a Nacional.

El club va tornar a la seva pista aquest cap de setmana, davant el seu públic, i es va alçar amb una altra victòria per mantenir el seu liderat invicte.

El CV Sant Martí, que compta amb la plantilla més jove de tot el grup B d’aquesta lliga, no li va posar les coses fàcils als locals. En el primer set, els vermellons van anar per davant en tot moment i sense moltes complicacions, es van apuntar el primer set per 25-22.

En el segon set la cosa va canviar, la recepció dels cooperativistes va anar a menys i el treball de bloqueig amb bola alta no va millorar, i els visitants es van aprofitar de la baixada del SPSP per emportar-se per 19-25 el set i posar la igualtat al marcador.

La reacció del Sant Pere i Sant Pau no va trigar a fer-se notar i malgrat que la recepció no acabava de millorar, els errors van anar a menys i amb encert en l’atac i accions defensives els vermellons van poder tancar els dos següents sets amb comoditat 25-18 i 25-20 per sumar l’onzena victòria consecutiva.

Segueixen líders i amb un partit menys que els seus perseguidors. A 6 punts de Prat (que va perdre en la seva visita a Sabadell) i a 9 del CV Olot.

La setmana que ve es veuran les cares precisament contra el Vikings Volei Prat, el Dissabte 13 a les 18.15h a Barcelona.