.

Imatge d'un dels partits de l'equip vermell

Imatge d’un dels partits de l’equip vermell

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau va tornar a guanyar aquest cap de setmana, aquest cop a fora. El seu rival, el Club Voleibol Saragossa, poc va poder fer davant el potencial del líder de 1ª Nacional.

El sextet vermell va començar el primer set molt ordenat, tant en bloqueix com en defensa i amb un gran rendiment en atac. El seu treball amb la sacada va dificultar el joc local i va fer que el set acabés amb un contundent 10-25.

El relaxament dels tarragonins en l’inici dels dos següents sets va apretar el marcador, deixant sempre l’equip aragonès per darrere del mateix. Sense molta dificultat, el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau va tancar els dos parcials següents per 22-25 i 20-25.

L’entrenador del club, Vlado Stevovski, comentava en acabar el partit que “hem controlat el partit des de l’inici. Hem sabut llegir la distribució del col·locador rival i això ens ha facilitat la tasca de bloqueig i defensa”. “Som en el bon camí, però encara ens queda molt treball per fer”.

La pròxima jornada el conjunt vermell descansa per viatjar a Lleida el 23 de gener.