.

Una imatge del partit dels infantils

Aquest dissabte 25 de gener  els Sub 16 (Infantils) del Rugby Tarragona ens van sorprendre amb la victòria contra CNPN Enginyers a la Mar Bella. El partit que disputaren corresponia a la setena jornada de la lliga de segona en la que competeix aquesta categoria.

Malament pintaven les coses ahir pels Voltors Sub 16, quan al lloc de concentració només hi van anar 14 jugadors i un d’ells lesionat. Així que, una altra vegada havíem de jugar amb dos jugadors menys quan ja semblava que aquest problema el teníem superat. Cal treballar més aquest tema i assegurar la presència als partits dels 19 o 20 jugadors que ara tenim.

Tot i la inferioritat numèrica, els Voltors van sortir al camp molt concentrats, i de seguida van imposar un ritme al partit que l’equip contrari no podia seguir, bona pressió, placatges, els rucks es guanyaven, en definitiva, tot força bé, d’aquesta manera van anar caient les marques del costat del Rugby Tarragona. Tot i la feblesa de l’equip contrari, els Voltors, que jugaven amb 2 jugadors menys, i una estona amb 3 menys, per l’expulsió d’un jugador, no van afluixar en cap moment.

Els cadets s’imposen davant SEL Vilanova

Per la seva banda els cadets del Rugby Tarragona van assolir una nova victòria davant el SEL Vilanova-RC Cornellà al camp del SEL Vilanova.

L’encontre que havia de disputar el Rugby Tarragona al camp del SEL Vilanova es presentava complicat per diverses circumstàncies. Els Voltors comptaven nomes amb 16 jugadors i als primers minuts de partit només amb els 15 reglamentaris degut a la baixa per lesió d’en Josep durant l’escalfament.

L’equip local aprofitant el major pes dels seus forwards va començar el partit imprimint un ritme que sorprengué als deTarragona que no van poder impedir l’assaig transformat del SEL en els primers minuts de joc. Els Voltors reaccionen i tornen el cop amb un try transformat que iguala el marcador a 7.

Els Voltors poc a poc van imposant el seu joc intentant obrir a la mà i donant més velocitat al desplaçament de l’ovalada amb l’objectiu d’impedir el contacte amb els davanters locals. Una altra baixa per lesió deix al Tarragona amb 14 jugadors. A partir d’aquest moment els Voltors treuen totes les seves forces i adopten una millor actitud per jugar un partit increïble, duplicant-se pressionant al rival i arribant a totes les jugades.

Finalment, exhausts, acaben guanyant 14 a 39 un partit molt emotiu en què se celebrava el retorn d’un dels jugadors més valuosos que té el Rugby Tarragona, en Ricky.

Els sèniors cauen davant INEF Lleida

Aquest diumenge 26 de gener els sèniors del Rugby Tarragona han caigut davant INEF Lleida en un partit advers que s’ha saldat amb tres lesionats del Tarragona.

Hem pogut veure un Tarragona molt ordenat i amb voluntat de millorar el seu joc. A la primera part el Tarragona ha sortit amb molta empenta i lluita. Tot i així, els de Lleida, son qui han fet els primers assajos en el 15 i el 21, però el Tarragona no s’ha arronsat i en el minut 24 ha fet el seu primer assaig que començava a igualar el matx. Però en el minut 30 ha caigut la desgràcia sobre el Tarragona, els jugadors Andrés Lechuga i Erik Puig han xocat mentre placaven el mateix jugador.

Tots dos han hagut de rebre punts per les lesions ocasionades per l’impacte. Aquest traumàtic fet ha descolocat els Voltors, i tot i que la primera part  ha acabat amb un 24-5 que encara es podia remuntar, durant la segona part no han pogut superar el desconcert.

Els tarragonins han jugat molt ordenats, i l’àrbitre ha estat molt estricte, cosa que ha obert més la ferida de la desconcentració pels lesionats. No obstant, la derrota ha acabat sent justa, encara que el resultat no reflecteix la igualtat del partit, un 65-12 masa abultat per la realitat del partit.