.

Rugby Tarragona al Carnaval

Rugby Tarragona al Carnaval

Aquest dissabte una cinquantena de membres del Rugby Tarragona es van disfressar de pilota de rugby participant com a comparsa en la Rua del Carnaval de Tarragona.

Voltors de totes mides disfressats: petits, mitjans i grans representant al Club Rugby Tarragona en la Rua de Carnaval de la ciutat, una de les més concorregudes i participatives. En acabar la desfilada s’organitzà un sopar al Tercer Temps.

La categoria Sub18, 3er lloc del Campionat d’Espanya de Seleccions

El mateix dissabte la Selecció Catalana de rugby categoria Sub 18 es desplaçà a Madrid per jugar contra la d’Andalusia el partit decisiu per aconseguir el tercer lloc en el Campionat de Seleccions Autonòmiques. Foren convocats tres cadets del Rugby Tarragona: Nico Francisquelo, Xavi Beltrán i Pau Moreno que formaren part de l’equip dirigit per Jordi Molinero, amb el suport de Ricardo Martinena; equip que va vèncer a Astúries el cap de setmana anterior però que va perdre el primer partit contra València.

Els catalans van vèncer als andalusos amb un resultat de 22-14 aconseguint d’aquesta manera el tercer lloc en el campionat que va guanyar la selecció de València després de vèncer a la de Madrid.

/* JS para menú plegable móvil Divi */