.

.

TOTS 21

El Roses Platja estrena el seu palmarès en la categoria Juvenil masculí i trenca l’hegemonia del Platja Vilanova amb una gran exhibició ofensiva (5-0), a la platja de La Paella de Torredembarra.

El Roses Platja estrena el seu palmarès en la categoria Juvenil masculí i trenca l’hegemonia del Platja Vilanova amb una gran exhibició ofensiva (5-0), a la platja de La Paella de Torredembarra.

El Roses Platja s’ha proclamat campió de Catalunya de Futbol Platja en Juvenil masculí de forma brillant, en guanyar amb una gran exhibició ofensiva el CF Platja Vilanova (5-0), a la platja de La Paella de Torredembarra. En la repetició de la final de la temporada passada, els de l’Alt Empordà han pogut sumar el seu primer trofeu en la categoria, trencant d’aquesta forma l’hegemonia del bloc vilanoví, guanyador de les tres edicions anteriors, impregnant un alt ritme en el joc, apropiant-se del control de la pilota i mostrant contundència en atac.

En un partit marcat pel dinamisme, la intensitat i la lluita, els rosencs han arrencat amb força i verticalitat, fet que els ha permès avançar-se en l’electrònic ben aviat, quan Sulaiman Agbalou ha culminat rematant davant porteria una acció de tiralínies, iniciada amb un servei en llarg del porter. Tot seguit, Yeray González ha posat terra de per mig amb un potent tir creuat amb l’esquerra que ha superat el porter, significant la segona diana per un conjunt taronja-i-negre que ha sabut traslladar en el marcador la seva superioritat a la sorra.

En tornar de la primera aturada, els rosencs han continuat amb la marxa directa posada. Tant, que res més picar de centre, novament Yeray González ha enganxat una fantàstica volea que ha significat el tercer gol de la matinal. Moussa Chaatouf ha seguit obrint forat amb una vaselina que ha rebotat en la cama d’un rival, mentre que Soleiman Batis, ja en el darrer període, ha estat l’encarregat de tancar el resultat retallant a l’àrea i ajustant el seu xut, per estrenar el palmarès del Roses Platja en Juvenil masculí i convertir-se en el primer club de Catalunya amb títol en totes les categories del futbol platja català.

El lliurament de trofeus ha anat a càrrec del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Tarragona, Josep Vives; de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; i del seleccionador juvenil masculí català de Futbol Platja, Miguel Fontecha.