.

El municipi serà l'escenari del programa 'Divendres', de TV3

El municipi serà l'escenari del programa 'Divendres', de TV3

Roda de Berà serà la setmana vinent l’escenari del programa de TV3 ‘Divendres’, conduït per Espartac Peran i Xavi Coral. Entre els dies 7 i 10 de juliol el nostre municipi serà el protagonista de l’espai, que s’emet de forma diària a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

Durant quatre dies els continguts del programa faran referència a la localitat des de diversos punts de vista: cultural, patrimonial, gastronòmic, turístic… Dilluns l’escenari escollit serà la plaça de l’Església. Per altra banda, dimarts i dimecres l’espai emetrà en directe des del Roc de Sant Gaietà, des de la platja Punta d’en Guineu i des del Museu de la Ràdio ‘Protagonistas Luis del Olmo’, respectivament.

Diversos col·laboradors del programa, entre els quals destaquen l’escriptor Màrius Serra, la doctora Montse Folch, David Balaguer, Sandra Andrade, Dani Ramírez o Marc de las Eras aproparan també a l’audiència diferents aspectes relacionats amb algun fet característic de Roda de Berà, lingüístic, nutricional, històric o turístic i recomanaran els indrets de l’entorn que el públic ha de visitar quan es desplaci a Roda de Berà. L’Arc de Berà, el Festival Internacional de Cinema en Català, la tradicional festivitat del Pa Beneït, el popular Xiringuito de la Maria, el Museu de la Ràdio ‘Protagonistas Luis del Olmo’, l’artista Josep M. Jvjol o el Roc de Sant Gaietà, entre d’altres, seran alguns dels temes que es tractaran al programa.

L’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania un autobús per tal que, dimarts i dimecres, puguin assistir-hi com a públic. La sortida serà des de la plaça del Mercat, a les 15.30 hores, dimarts, i a les 14.15 hores, dimecres.

‘Divendres’ va començar les seves emissions al mes de setembre del 2009 i des de llavors ha consolidat l’audiència que enguany supera el 13,1% de share, cosa que els ha permès liderar sovint les tardes televisives a Catalunya. Cada dia segueixen l’espai més de 250.000 espectadors.

Àngel Llàcer i Manu Guix visitaran Roda de Berà amb ‘Els Optimistes’

Aquesta temporada ‘Divendres’ i ‘Els Optimistes’ han sumat esforços i al mateix temps que l’espai de TV3 visitarà Roda de Berà, el concurs de Catalunya Ràdio ‘Els Optimistes’ també emetrà des del nostre municipi convertint-se així en la “població optimista”. Presentat per Àngel Llàcer i Manu Guix aquest espai s’emet cada dia d’una a dues del migdia.

D’aquesta forma el dilluns, 7 de juliol, ‘Els Optimistes’ emetran des del Museu de la Ràdio ‘Protagonistas Luis del Olmo’. La sala d’actes del centre cívic La Roca Foradada serà oberta al públic per tal que tot aquell que vulgui assistir-hi i participar-hi en directe ho pugui fer. En aquest cas l’Ajuntament també posarà a disposició dels rodencs i rodenques un autobús, el qual sortirà des de la plaça del Mercat a les 12.15 hores.

La resta de dies, de dimarts a divendres, es realitzaran connexions en directe amb Xavier Canalias com a enviat especial a Roda de Berà.