.

.

TOTS 21


Foto de família dels guardonats. Foto: Cedida

Foto de família dels guardonats. Foto: Cedida

El restaurant La Confiteria s’ha endut el premi a la millor tapa de la ruta de Tapes Gaudí en una edició exitosa en la que s’han repartit més de 8.500 tapes en els nou establiments participants.

En un acte celebrat al Centre d’Entitats i Formació “Les Escoles Velles”, Inma Parra, regidora de Comerç local, i Sergi Pedret, alcalde de Riudoms, han celebrat l’èxit de l’onzena edició de la ruta i han fet entrega dels diversos guardons que acompanyaven l’esdeveniment.

La millor creació gastronòmica, la “Calçotada Roll” del restaurant La Confiteria, s’ha escollit amb el vot de les cent persones que van completar la ruta. Ha estat un guardó molt disputat, ja que els establiments Om Tapes i Can Tendre han empatat en una segona posició a només dos vots respecte la tapa guanyadora. Els segueix, en tercera posició, la Braseria Sant Antoni.

La Confiteria va guanyar el primer premi. Foto: Cedida

La Confiteria va guanyar el primer premi. Foto: Cedida

També s’ha desvetllat la guanyadora del Premi Estrella, Núria Fargas, escollida a través d’una mà innocent en el mateix acte d’entre les cent persones que havien completat la ruta. A més, els establiments han anunciat qui s’ha endut el val de 30en el sorteig realitzat en cadascun dels restaurants, un total de nou persones que podran gaudir d’un àpat per dues persones al local del qual han estat guanyadors. Finalment s’ha fet públic la persona guanyadora de la secció Instagram, Anna Sabaté, que també s’ha endut un val per valor de 30a consumir en qualsevol dels establiments participants a la ruta.