.

Una escena del 'Rei Lleó'

Una escena del ‘Rei Lleó’

Aquest proper dimecres 5 d’octubre, a les 18 hores, els infants ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona rebran una visita molt especial. I és que gaudiran d’una trobada amb alguns dels personatges que donen vida al musical ‘El Rei Lleó’, creat per la companyia La Corriola Teatre de La Pobla de Mafumet.

Vestits i maquillats exactament com ho fan sobre l’escenari, els actors i actrius compartiran una estona amb els nens i nenes de l’hospital, tot compartint anècdotes i fotografies per aconseguir que, com a mínim durant el temps de la visita, els infants puguin fer volar la seva imaginació molt lluny de l’hospital.

L’estada de la versió pobletana del ‘Rei Lleó’ a Tarragona tindrà continuïtat el proper 22 d’octubre, quan la companyia trepitjarà l’escenari del Teatre Metropol per oferir una doble funció -18 i 20.30 hores- al públic tarragoní. La finalitat és la mateixa de sempre: seguir gaudint sobre l’escenari i ampliar encara més les xifres d’un espectacle amb un rerefons solidari.

En aquest sentit cal recordar que ‘El Rei Lleó’ és el projecte més ambiciós de La Corriola Teatre, i també el que més bona acollida ha tingut. De fet, ha assolit un èxit sense precedents i ha superat les previsions més optimistes. Fins ara, més de 7.000 espectadors han gaudit amb les 15 representacions efectuades d’un dels musicals de més renom en el panorama teatral internacional, i que els membres de La Corriola Teatre han sabut adaptar i preparar des de zero: el càsting, els cursos de maquillatge, la creació de vestuari i màscares, els tallers de cant i absolutament tot el procés de creació de l’obra té el segell de la companyia pobletana, que s’ha centrat en aquest gran projecte durant l’últim any i mig, gràcies a la implicació, el compromís i l’empenta d’un centenar de persones.

El compromís, a més, transcendeix la pròpia obra, ja que aquesta té una finalitat solidària. Els prop de 23.000 euros recaptats fins ara, així com els diners que reuneixi l’obra en les seves funcions a Tarragona, seran destinats a diferents organitzacions humanitàries: Fallou ONGD (per a la construcció d’un ambulatori al Senegal), l’APPC Tarragona La Muntanyeta, Centre Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, Associació Provincial del Síndrome de Down, Menjador social de Bonavista i la Iniciativa Pro infància d’Etiòpia, entre altres, són les entitats que s’han beneficiat de la recaptació assolida fins ara.

En el cas de les representacions a efectuar el proper 22 d’octubre al Teatre Metropol, la recaptació íntegra serà destinada a l’Associació Arte hasta la médula, col·laboradora de la Fundació Josep Carreres. Arriba a Tarragona, doncs, una nova ocasió per gaudir d’un musical d’alçada i de col·laborar, al mateix temps, amb una activitat solidària.

/* JS para menú plegable móvil Divi */