TOTS 21

Imatge de la fresca muntada l’any passat amb l’arribada del Carnestoltes a Cambrils. Foto: Pere Toda

El Rei Carnestoltes està a punt d’arribar a Cambrils. Com ja és habitual, el regnat de la disbauxa s’iniciarà amb el ple municipal en clau satírica de l’associació Nit d’Artistes de Cambrils (NAC), que està donant els últims retocs al guió d’un espectacle que repassarà l’actualitat local i nacional de l’últim any.

La particular paròdia se celebrarà divendres 21 de febrer a les 19:30 hores a la plaça de l’Ajuntament i a la Sala de Plens. Aquesta presa de possessió, amb imitacions de diversos personatges polítics i socials encarnats per actors i actrius de la NAC, serà la primera activitat del programa del carnaval cambrilenc.

La festa continuarà dissabte, 22 de febrer, amb la tradicional Rua del Carnaval. A partir de les 16 hores, els vehicles i les persones participants a la rua de dissabte es concentraran al passeig Albert i a les 18 hores començarà el recorregut pel passeig La Salle, les avingudes Baix Camp, Vidal i Barraquer i Verge de Montserrat, el passeig La Salle, Creu de la Missió, la Rambla Jaume I, la rotonda del Club Nàutic, el passeig Miramar, el passeig de les Palmeres i el passeig la Salle (carrer Tramuntana).

La rua de dissabte s’acabarà amb un sopar de colles i, a partir de les 23 hores, hi haurà el concert de Carnaval obert a tothom amb el DJ Dejavu. Les persones menors de 16 anys hauran d’anar acompanyades d’una persona adulta i hauran de portar el full d’autorització de menors, que es pot trobar a la pàgina web de Festes.

L’endemà diumenge, 23 de febrer, a les 12:30 hores, hi haurà el carnaval infantil al Parc del Pescador. A partir de les 12 h hi haurà animació i, mentrestant, es podran fer les inscripcions.

L’últim acte serà la vetlla del Rei Carnestoltes i l’enterrament de la sardina, que es portarà a terme el dimarts 25 de febrer a les 19:30 hores al Centre Cultural de Cambrils.

Accediu al calendari en aquest enllaç.