.

Ha estat la seva primera regata fora de casa. Foto: Cedida

Ha estat la seva primera regata fora de casa. Foto: Cedida

L’equip de Cambrils d’Optimist B, format per Bruno Compte, Martí Girau, Martina Graus, Oliver Jabalera, Stel·la Pregonas i Anna Simó, acompanyats per la seva entrenadora Lucía Gascón, han participat aquest cap de setmana a la seva primera regata fora de casa des de que s’han iniciat a la vela. Una experiència que han gaudit de valent després de quatre proves celebrades entre dissabte i diumenge i que finalitzava amb la segona posició del regatista del CNCB Damià Galcerà.

La regata, organitzada pel Club Nàutic Vilanova per a les classes Optimist A i B ha comptat amb la participació de 34 regatistes de tot Catalunya. Dissabte el poc vent només va permetre celebrar una prova, en la qual Damià Galcerà es feia amb la primera posició. Diumenge, amb més vent, es van celebrar tres proves donant el segon lloc al regatista del Club Nàutic Cambrils. Tot l’equip ha tornat amb molt bones sensacions després d’aquesta primera experiència, en la qual s’han esforçat de valent. La propera competició per l’equip serà la final de la Copa de la zona sud a finals de maig al Club Nàutic Hospitalet-Vandellós.

Campionat Juvenil Europeu d’Ilca 4
Per la seva banda, l’equip d’Ilca 4 del Club Nàutic Cambrils format per Joan Fargas, Alejandro Ferrero i Laura Williams, ha participat aquest cap de setmana al Campionat Juvenil Europeu d’Ilca 4.

Joan Farga. Foto: Cedida

Joan Farga. Foto: Cedida

La competició, celebrada , en aigües de la badia de Cádiz al Centro Náutico Elcano, ha reunit un total de 391 regatistes de 37 països. El regatista del CNCB, Joan Fargas ha estat 18è en la categoria masculina, on han participat 225 esportistes. El cambrilenc celebrava dissabte a la tarda el seu resultat final, molt meritori, juntament amb els seus companys i entrenador, Ricard Castellví.