.

El 54è Rally RACC Catalunya-Costa Daurada farà parada a Mont-roig  del Camp, aquest diumenge 28 d’octubre.  El municipi acollirà, de nou, els reagrupaments dels vehicles que  participen en la competició. La novetat d’aquesta edició és el canvi d’ubicació dels reagrupaments que tindran lloc al carrer Aureli Maria Escarré, al davant del poliesportiu municipal.

Així,  els cotxes que vénen de Montbrió del Camp i es dirigeixen cap a la T-322 a Colldejou arribaran al parc tancat que s’habilitarà en aquesta zona, a partir de les 8.06 del matí, en una parada que serà de pocs minuts i en una segona tanda a partir de les 11.21h, amb una parada de més de 30 minuts.

De la mateixa forma que en les edicions 2015, 2016 i 2017, els veïns i veïnes que vulguin  podran acostar-se al parc tancat per poder veure de prop als pilots i als cotxes que estaran estacionats esperant el seu torn per poder reprendre la competició.

L’arribada i sortida de la zona de reagrupament que transcorrerà pels carrers del municipi no és un tram cronometrat, per tant els cotxes transitaran a una velocitat adequada a les normes de circulació.

El diumenge és l’últim dia del Rally RACC Catalunya- Costa  Daurada, amb un itinerari format  per dos trams de doble passada. L’últim d’ells és el Power Stage (especial que atorga punts extres als cinc primers temps) amb televisió en directe, poc després del migdia. Els trams són ‘Riudecanyes’ (16,35 km) i ‘Santa Marina’ (14,50 km), amb una  configuració idèntica a la de l’anterior edició.