.

Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de l’FCF, ha assistit aquesta tarda a la presentació oficial de tots els equips del Racing CF Bonavista acompanyat d’en Rafael Pinedo, sotsdelegat FCF Tarragona, Diego Ávila, delegat comarcal FCF Tarragonès i d’en Vicente García, membre de la junta del CTA Tarragona.

L’acte al municipal de Bonavista, dirigit per José Espejo, President del Club, ha servit per fer la foto oficial de totes les categories del Club, amb més de 100 jugadors a sobre de la gespa. Cal destacar el gran escalf a les grades de simpatitzants i famílies, en un ambient molt festiu.

L’acte ha comptat amb María Elisa Vedrina, consellera d’esports de l’ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, diputat al Parlament de Catalunya, d’en Jordi Roca, Diputat al Congrés i d’en José Juan Acero, també conseller de l’ajuntament de Tarragona.

María Elisa Vedrina ha destacat en el seu parlament la tasca del club com a cohesionador de la comunitat i promotor de valors, posant l’accent en perseguir la tasca formativa com a element principal.