.

.

TOTS 21

La formació està forjada per un quartet de corda i el cinquè element és la percussió (frame drums). De fet, el Quintet Montsant va néixer de la idea que la música no té etiquetes i que cal apropar el repertori actual a l’espectador.

El Quintet Montsant protagonitzarà l’equador de la Primavera Musical a Vistabella. El cicle musical posarà en escena la màgia de la corda fregada amb la percussió. El concert serà aquest diumenge 11 d’octubre, a les 20.30h, a l’església del Sagrat Cor de Vistabella.

La tercera Primavera Musical a Vistabella arriba al seu tercer concert amb un concert atípic i desenfadat que barreja la tradició i la contemporaneïtat. El Quintet Montsant presentarà un programa on es podrà gaudir d’una col·lecció de músiques tacades per la influència ètnica. ‘Orient.cat’ ens ofereix un repertori format per obres de compositors contemporanis catalans d’arreu del món, on el fil conductor és l’orientalisme.

La formació està forjada per un quartet de corda i el cinquè element és la percussió (frame drums). De fet, el Quintet Montsant va néixer de la idea que la música no té etiquetes i que cal apropar el repertori actual a l’espectador.

Un cicle que s’allarga fins al 24 d’octubre

El penúltim concert arribarà de la mà del violoncel·lista reusenc Roger Morelló i de la polifacètica Chia-Ying Chuang que, en aquesta ocasió, interpretarà la flauta de bec. El 17 d’octubre oferiran ‘Baroque meets jazz’, un viatge entre el barroc i el jazz.

El punt final serà el 24 d’octubre amb la formació coral Ensemble O Vos Omnes. Portarà a escena un programa lligat a la figura del compositor del renaixement: Josquin Desprez. En aquesta ocasió, els acompanyarà el saxofonista Gerard Marsal. Un experiment musical que posarà en contacte la música de fa cinc segles amb la realitat del moment. Tots els concerts es duran a terme a les 20.30 h.

Les entrades es podran adquirir de manera online

El certamen musical complirà amb els protocols exigits per fer front a la covid-19. Es recorda l’ús obligatori de la mascareta. A la vegada, les entrades es podran adquirir de manera online a través de www.primaveramusicalvistabella.com.

El preu de les entrades és de 12 euros.

Església del Sagrat Cor de Vistabella, un espai per recuperar

Més enllà de la voluntat d’obrir l’Església del Sagrat Cor de Vistabella al món artístic, aquest cicle també té la voluntat de ser un trampolí per col·laborar en la restauració d’aquest element modernista. En els darrers anys, han restaurat alguns elements d’aquesta obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol. Tot i que ja s’han arranjat la part del campanar i de la teulada, encara falta millorar alguns aspectes de les parets interiors i exteriors. L’església va ser declarada com a Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 2011.

Redacció